Instrumental Brückendiagnose
Feldmessungen:
  • A helyszíni mérésekhez kifejlesztett műszeres és adatrögzítős híddiagnosztikai rendszerünkkel a mérések objektív egységes elvégzése és kiértékelése az alapvető feladat.
  • A hídállapot minősítési rendszerhez – egységes mérőeszköz parkkal történő – alapadatok, mérési eredmények meghatározása és szolgáltatása.
  • Próbaterhelési mérések.

A mérőeszközeink alkalmasak a modern diagnosztikai elvárásoknak megfelelni.
A Deditec távcsöves elmozdulásmérő alkalmas lehajlás mérésére anélkül, hogy az elmozduló keresztmetszet alatt fix bázist kelljen kialakítani.
A Lipot elmozdulásmérő méreténél és kialakításánál fogva alkalmas szűk mérőhelyeken való alkalmazásra, például saruszerkezetek függőleges mozgásmérésére.
A Dilo dilatációs adatgyűjtő képes akár több napos mérési folyamatok adatainak tárolására anélkül, hogy felhasználói beavatkozásra lenne szükség.
A mérőrendszerek alkalmazása a vasúti, közúti forgalmat, illetve a híd üzemeltetését nem zavarja. A vizsgálati adatok helyszíni digitális adatgyűjtés megoldott és azok alkalmasak az adatok későbbi számítógépes feldolgozására és értékelésére. _HIDDIAGNOSZTIKA_MUSZER_SZOVEG2
www.templatemo.com / CC BY 3.0